Magával ragadó VR élmény – kerülj egy másik dimenzióba csúszás közben! | Ellipsum Élmény- és Strandfürdő

Miért különleges a VR technológia?

A virtuális valóság, ismertebb nevén VR (Virtual Reality) egy olyan elektronikus technológia, amely képes a mozgás érzékelésével 360° fordulatában bemutatni egy fiktív digitális világot, egy virtuális szimulációt. A szemüveg viselésével a megfelelő impulzusokat átélve egy valósághű, vagy éppen elképzelt, fantasztikus világot láthat maga előtt a vendég.

Deja Vu az Ellipsumban

Az Ellipsum Miskolctapolca Ramazuri épületében 3 óriáscsúszda áll a kalandvágyó vendégek rendelkezésére. Magyarországon elsőként az Ellipsumban kiépített Deja Vu csőcsúszdán próbálhatják ki a legbátrabbak, hogy milyen érzés „elrepülni” egy eddig ismeretlen dimenzióba.

A Deja Vu csúszda négyféle izgalmas VR élményt tartogat:

  1. Maják Birodalma
  2. Atlantis nyomában
  3. Warzone
  4. Fantasy Miskolc

Mindegyik világ különböző élményt kínál, így az egyik csúszásnál úszhatsz a tengerek mélyén, vagy barangolhatsz a Maják birodalmában, egy következő menetnél pedig már a harcmezőn próbálhatod ki magad. Ha most jársz először Miskolcon, neked a Fantasy Miskolc pályát ajánljuk, amely során egy sárkány hátán élvezheted a csúszást, és közben megtekintheted a legfontosabb miskolci nevezetességeket.