Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt is érinti a távhőszolgáltatási szünet | Ellipsum Élmény- és Strandfürdő

Az Ellipsum fürdőkomplexum kialakítása során fontos szempont volt a természet értékeinek megőrzése. Illeszkedve Miskolc város Green City elkötelezettségéhez az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő is a környezetbarát távhőellátást választotta. A Mályi-Kistokaj térségében lévő geotermikus létesítményekből származó hőenergiát a MIHŐ a távhőrendszer segítségével szállítja át a Tapolcai városrészbe, így az Ellipsum Élményfürdő medencéiben forgatott víz felmelegítését és az épület komplexum fűtését, valamint használati melegvíz ellátását tiszta és megújuló energiával biztosítja.

Mindezek következtében a MIHŐ - Miskolc város jelentős részét érintő – éves nyári karbantartása miatt a melegvíz-szolgáltatás szünetelése az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt is érinti.

Ezúton szeretnénk felhívni kedves fürdővendégeink figyelmét, hogy 2021. június 23-25. között a távhőszolgáltatási szünet miatt a medencék vízhőmérséklete alacsonyabb lesz. Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő többi szolgáltatása zavartalanul működik ebben a néhány napban is. Megértésüket köszönjük!