Ramazuri | Ellipsum Élmény- és Strandfürdő
Ramazuri élménymedence
Ramazuri élménymedence

Az adrenalinfüggők és a csúszdák szerelmeseinek találkozóhelye a Ramazuri csarnok. A dögönyözőkkel, nyakzuhannyal és levegőbuzgárokkal felszerelt élménymedence sodrófolyosója csupán bemelegítés, hiszen három különböző - részben az épületben, részben kültéren kanyargó - óriás élménycsúszda közül is választhatnak a legbátrabbak. A színes, látványos csúszdák 9 méter magasságból indulnak más-más élményeket garantálva kisebbeknek-nagyobbaknak egyaránt. Érdekességük az, hogy a csúszdázó a csúszás végén nem a medencébe, hanem egy-egy kb. 8 méter hosszú „run-out kifutóba” érkezik meg.

Flash csőcsúszda
Flash csőcsúszda

A Flash csőcsúszdán a csúszási élményt az egyedi áttetsző elemek, fényeffektek, valamint egy különleges érintőpaneles vizuális játék teszik még izgalmasabbá. A csúszás során a csúszdázó kör alakú fényeffektek különböző figuráinak megérintésével próbálhatja ki ügyességét. Minél többet érint meg a korongok közül, annál több pontot gyűjthet, melyet később az eredményjelzőn lehet követni. Az eltérő ábrák különböző pontszámokat érnek, így a versenyzőknek koncentrálniuk kell arra, hogy megtalálják a legértékesebbet.

Csapj rá a Bónuszra! Létezik egy bónusz ábra, amely csak minden 1111. érintésre jelenik meg, és aki ezt megtalálja és megérinti, annak 1000 pont a jutalma. A végső pontszámot azonban az időeredmény is befolyásolja.

Funky csúszda
Funky csúszda

A zenés Funky csúszdán „felfújható fánkban” ülve, egyedül vagy párban csúszhatnak le vendégeink. A csúszdázók először egy nyitott szakaszon indulnak el lefelé, majd felfelé emelkedést követően egy zárt kapszulába érkeznek, végül egy izgalmas sötét - „fekete lyuk” - szakaszban a szélsebes csúszdázás élményét fényeffektek fokozzák. Azért, hogy ez a különleges élmény maradandó legyen, a csúszás egy adott pillanata (az indítópontnál előzetesen aktiválva) akár digitálisan is megörökíthető, az élményfotó pedig a csúszást követően akár e-mailen továbbítható.