BÉKAlandok, nem csak békarajongóknak | Ellipsum Élmény- és Strandfürdő

A Kocsonyafesztivál ideje alatt játékos békás programokkal várunk minden kedves vendéget a délelőtt folyamán!

Gyere és brekegj velünk hétvégén! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt figyelmébe ajánljuk délelőtti programjainkat, ahol természetesen Brekkencs lesz a főszerepben és BÉKAlandozásokra hív, minden vállalkozó kedvű érdeklődőt.

Békás programjaink március 9-10. között

Szelfizz Brekkenccsel és nyerj!

Időpont: Március 9-én szombaton és 10-én vasárnap egész nap

Keresd Brekkencset és dobd fel a napját egy közös szelfivel! Hétvégén három helyszínen is a nyomára akadhatsz, amiből az egyik az várhatóan az Ellipsum Élményfürdő lesz. A közös képet posztold Facebookra vagy Instagramra #békalandok hashtaggel és a feltöltők közt nyereményeket sorsolunk ki!

Sorsolás: március 11. hétfő 11:00

 

Ajándék Breki gyümölcskocsonya minden gyermeknek

Mi másról szólhat még a hétvége, mint a kocsonyáról, ez esetben gyümölcskocsonyáról, amiben egy békás gumicukor fog pislogni. Március 9-én szombaton és március 10-én vasárnap 10:00-19:00 között minden gyermek vendégünknek kedveskedünk egy kis békás finomsággal.

 

Békacsúszás – csúszdaverseny nyereményekkel

Március 9-én szombaton és március 10-én vasárnap 11:00-13:30 óra között

Ha igazán a csúszdák szerelmese vagy, akkor semmiképp ne hagyd ki csúszdaversenyünk, mert az 1-3 helyezett nyereménnyel jutalmazzuk. Ezen kívül egy Békacsúszás oklevéllel is díjazunk, amin megörökítve láthatod a csúszás pillanatát.

Regisztráció: 11:00-12:00

Verseny: 12:00-13:00

Eredményhirdetés: 13:30

 

Brekkencsfitness

Március 9-én szombaton 12:00 és 14:00 óra között

Ha már a békák is hangolódnak a tavaszra, akkor te se maradj ki belőle! Köszöntsd a tavasz első hónapját energikusan és frissen Aquafitness programunkkal, ami nem csak szórakoztató, hanem számos jótékony hatással is bír a szervezetedre.

 

BÉKAland – béka keresés

Március 9-én szombaton és március 10-én vasárnap egész nap.

Figyelem, figyelem minden kalandvágyó kis békarajongónak! Városunkban, valami elképesztő dolog történt: békák szöktek meg az állatkertből és most mindenhol ott vannak a fürdőben! Segítsetek Brekinek megkeresni a kis barátait, hogy segítsen nekik hazajutni. Nincs más dolgotok, mint a térképen megjelölni hol találtátok meg a békát, ha mindet sikerült megtalálni, akkor a brekiboxba kell csak bedobni, hogy részt vegyetek a nyereménysorsoláson.

Sorsolás: március 11. hétfő 12:00

 

Brekkencs-etetés – játékos vízágyú célbalövés

Március 9-én szombaton és március 10-én vasárnap

A legkisebbek birodalma, a Liliput csarnok sem maradhat izgalmak nélkül! Keressétek meg a kihelyezett békákat és találjatok bele minél többször Brekkencs szájába.

 

*A programváltozás jogát fenntartjuk.