A pünkösdi hétvégén nyitnak a szabadtéri fürdőink | Ellipsum Élmény- és Strandfürdő

Tavaly októberben az energiaválság a magas gáz és villamos áram árak, valamint a folyamatosan növekvő infláció miatt a Miskolci Fürdők Kft. kénytelen volt bezárni fürdőit.   

A város és a Miskolc Holding Zrt között - a nyitás érdekében - az elmúlt hónapokban folyamatosak voltak az egyeztetések, melynek eredményeként 2023. május 27-én megnyithatja kapuit a Selyemréti Strandfürdő, és az Ellipsum strandfürdő része is.

A pünkösdi hétvégétől a strandfürdők minden kültéri medencéje üzemelni fog, és erre a hétvégére gyerekprogramokkal is készülnek a szervezők, melynek részleteiről hamarosan a két fürdő online felületein tájékozódhatnak.

A Selyemréti Strandfürdő reggel 6-tól este 8 óráig, az Ellipsum strandfürdő része délelőtt 9 órától, este 6 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeket. Az Ellipsum élményfürdő része az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart. A wellness szolgáltatások csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe.

A szabadtéri strandokon a bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérletek lejárati ideje a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbodik.