Virtuális túra az Ellipsumban | Ellipsum Élmény- és Strandfürdő

Június 10-én, csütörtökön egy rendhagyó online study tour-on vehettek részt az érdeklődők az Ellipsum Miskolctapolca Facebook oldalán.

Azok, akik csatlakoztak az eseményhez, a bejáráson madártávlatból tekinthettek le a gyönyörű komplexumra, de a különleges csúszdákat is kipróbálhatták, igaz, egyelőre csak virtuálisan.

Orosz Eszter, a MIDMAR Kft. ügyvezetője elmondta, hogy szakmai szervezetek, egyesületek, fürdő- és turizmusszakmai szereplők és a sajtó részére küldtek meghívót erre a rendhagyó eseményre.

– Már a fürdő épülésekor tudtuk, hogy szeretnénk Miskolc új attrakcióját bemutatni a szakmának, még a nagyközönségnek való átadás előtt. A vírushelyzet miatt úgy döntöttünk, hogy a legtöbbeknek úgy tudjuk megmutatni, ha – eltérve a szokásos formától – online térbe helyezzük a szakmai tanulmányutat. Részletesen bemutatjuk az épület minden látogatható egységét, melyben a hagyományos kamerán túl drón és 360 fokos kamerafelvételek is segítenek abban, hogy minél teljesebb képet adjunk a komplexumról – tette hozzá.

Forrás: minap.hu